Puunkaato ja metsänhoito Porin ja Ulvilan alueella

Metsäpalvelut PlusPuu tarjoaa puunkaato- ja metsänhoitopalveluja Porissa ja Ulvilassa sekä ympäristökunnissa kuten Nakkilassa ja Harjavallassa. Meiltä sujuvat metsätyöt turvallisesti ja hallitusti. 

Puun kaato pihalta ja puutarhasta

Kasvaako pihallasi mäntyrivistö estäen auringonpaisteen terassillesi? Tai uhkaako vanha koivu kaatua autotallin päälle seuraavassa myrskyssä? Metsureillamme pysyy moottorisaha kädessä ja kaadamme puut pihaltanne hallitusti ja turvallisesti.

Puun kaato Pori, Ulvila

Taimikonhoito

Taimikon hoito on metsän parhaan mahdollisen kasvun kannalta oleellisen tärkeää ja taimikon varhaishoito onkin metsänomistajan lakisääteinen velvollisuus. Huonolaatuiset ja vaurioituneet rungot raivataan pois, jotta parhailla puilla on tilaa kasvaa ja kehittyä myyntikelpoisiksi. Meillä on taitoa ja oikeat työvälineet taimikon hoitoon ja raivaukseen.

Puiden lähikuljetus

Meiltä voit tilata myös puiden lähikuljetuspalvelua. Kuljetuksen suoritamme mönkijällä, maastoa säästäen.

Puiden lähikuljetus Pori, Ulvila

Polttopuut ja koivuklapit

Myymme polttopuuksi koivuklapeja kausiluontoisesti. Voit tulla itse noutamaan kuorman paikan päältä tai halutessasi tilata polttopuut suoraan kotiisi. Puut toimitetaan peräkärryllä, kahden kuution heittokuutioina.

Polttopuut ja koivuklapit, Pori Ulvila

Tonttien raivaus

Oletko rakentamassa mökkiä, jonka tontti pitäisi raivata puista ja kannoista? Metsäpalvelut PlusPuu hoitaa myös tonttien raivaukset tehokkaasti ja turvallisesti.

Ota yhteyttä metsätöiden ammattilaiseen!

Kun tarvitset erilaisten metsätöiden, puunkaadon, taimikonhoidon tai tontinraivauksen kokenutta osaajaa, ota yhteyttä ja kysy lisää! Palvelemme Porin ja Ulvilan seudulla.

Yhteystiedot

Remontti Jasa
Jussintie 8
28400
ULVILA
www.remonttijasa.fi

Puunkaato Pori, Ulvila

Etsitkö luotettavaa remontoijaa tai metsätöiden ammattilaista?

Jätä meille viesti ja kerro tarkemmin tarpeistasi. Otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa!

Suosittele meitä